Friday, January 30, 2009

Beginner...

Salam wat semua..as mcm kat title tu..aku ni baru beginner dlm segalanya..huhu...blog ada banyak tp xreti2 nk update..ni la baru betol2 tekad utk 24/7 dpn blog i.allah since ak dpt access almost half day ar dgn tenet. Tu pon coz ak ni dh kembali semula as student..haha..jenuh ak nk kena perah otak smula..sumenya beginner..java dh mnghantui idup ak skang nih..wat 2 do..ACCP nya psl perah je lh otak ni smpai kering..huhu..ni kat bawah ak attached pic of the program ak amek skang nih..and a bit bout dia nya curricular..check out.. ;]


Ni nama program tuh..APTECH Certified Computer Program


Ni some of the curricular..tp ak xamek sume kot..hmmm...


3 comments:

Anonymous said...

weh...
aku teman kucing tu mkn jek...
huahuahua..
cian aku tgk..

sakurabiru said...

teman je? ak sengsara seyh..

Suzana Hazes said...

hehe..
aku pn beginner..
bosan sgt tu yg wat blog
cm besh je kdg2
lepaskn tensen..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...