Wednesday, August 3, 2011

Selamat Datang Ramadhan 2011

       Selamat Bersahur...Berpuasa..dan seterusnya Selamat Berbuka Puasa...Ucapan2 normal lh nh..Buat Mak Abah, adik beradik seangkatan, sedara-mara dekat dan jauh jua rakan-rakan taulan, jutaan kemaafan jua yg dipohon sempena bulan Ramadan yg mulia nh...ustaz kata untuk puasa kita diterima 101% kenalah mintak ampun daripada sume org yg kita ada buat salah dan silap...juga kena dapat kan hasil utk juadah bersahur dan berbuka datang nya dari rezeki yg halal...insyaallah...

       Xberapa nk meriah lh ramadan di Taman nih since surau pun xda.. Masjid pulak jauh ke pedalaman lg..huhu.. payah lh nk dengar azan + bunyi imam dalam solat terawih.. missing the moment very much...hanya boleh dapat bila balik umah mak je nun di Penang..haiya..so far away kot..jenuh la hari2 nk ngulang..letih kot..nk blk every week pun kena pikir 2 3x gk.. i'm not a superwoman.. lagi2 bila puasa kali ni memang mencabar la plk..pedih perut overdose siap pakej pening lg..tensen tol..aku nk posa nih bnyk lk dugaannya..haih.. kengkadang letih dan penat tu bermaharajalela lh jgk..apa pun insyaallah..di mana ada jalan pasti akan ku usahakan..nk blk penang....!!!  **incik ikan, sila take note ye.. :p

4 comments:

shukri_MJ said...

selamat berposaaaaaaaaaa....hehehe... i miz u

meen_farieemiee said...

selamat berpuasa laling....da back to future ker...lama beno mghilang....ampun dan maaf juga ku pinta kalu ader kata atau perbuatan yg myinggung wana erk...maklumla akk nih manusia biasa kekadang tak sedor tanpa disengaja myakiy kan hati wana....:)

sakurasepet said...

bdk boncit..mz u2 bebeh :p

kak meen...nk mntk maaf jgk mcm ada terasa dgn org je..ya ampun..klu ada salah silap tu sungguh kami xsengaja..maafkan lah ye..n utk akak jgk..kami xkesah pon..yg penting akk n knk2 rebina tu hepi sokmo deh..selamat bposa...

meen_farieemiee said...

tuh la nak pohon ampun la nih hihi...sejak kak meen duk kewangan nih cam da terbatas jer mesraan kita tak cam dolu2 huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...