Wednesday, February 2, 2011

His Trip Adventure

Baru-baru ni keinginan untuk jalan-jalan melawat negeri orang mmg sangat2 lh tinggi..xtau lh ngapa..tp memang seronok sbnrnya..tp bila pikir nk plan dan mencari teman seangkatan tu yg payah nya..ada aje halangan yg tpaksa ditempuh masing2..dan jg masalah ongkos..almaklum lh..masing2 keja mkn gaji dan terikat dgn planner masing2..huhu..bknnya bisnesman 24Hr 7Dy..


Papepn..nak memperkenalkan blog coach ak dulu nih sbnrnya..coach masa skolah almashoor dulu..coach KRS..ngajar berkawad dan juga beliau salah seorang pengadil masa pertandingan kawad zaman high school dulu..rupa-rupanya beliau tu husband kepada salah sorang blog yg ak tagged ..sedetik hati.. ..suka baca blog akak nh coz beliau sorg cikgu knk2 sekolah khas..
Blk pada blog coach td.. Cikgu Khairul namanya..seangkatan jgk lh dgn cikgu Nasar msa kt almashoor..cikgu nasar lg dahsyat..hehe..tp yg penting nya nk cite nih..blog cikgu khairul mmg tiptop..banyak trip2 hebat yg dia pegi..n yg plg best nya tagline cikgu = 'Sesunggunya sejauh mana kaki ini melangkah terasa masih terasing dibumi Allah' ..cool~ pape info klu korg nk backpackers ke mana2 ini ler sifu nya...baca n renung2kan..n take it as a guide utk kalian wokeh..

Ntah bila lah nk dpt join backpack nh...hue~

2 comments:

anacreative said...

Jom..kita pi Vietnam time bal pi keja kat sana nnt sekali dgn Tasnim.

sakurasepet said...

jom..nk join...11 -13 ni matta fair..g tgk pakej murah2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...