Wednesday, April 4, 2012

Semak keputusan exam kanak2 ribena (SAPS)

Semenjak dua menjak nih i m bizi..baru perasan kot bizi x hengat..ngadap je PC skali kalih2 udah tiba time lunch...lepas ketuk2 keyboard angkat2 pala udah kul 5..cepat benor masa blalu ye..belum kira g meeting lg..apa bnyk benor meeting nya tahun nh..skali meeting berejam2..kematu bontot...huhu...walau apa pun ni lh baru nama kepuasan bekerja..syukur lh ada keja...klu xda keja lg naya..sape nk byr duit keta..saper nk byr duit ptptn, umah, api, air, astro lg..blum masuk utk mkn, minyak keta, sevis keta bagai lg..rodtax lg..hoh botak2..tipu bebenor ler kamu klu kata xperlu duit dlm dunia nh..cettt...

Nak citer nya sini, satu sistem baru Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah (SAPS) dh bjaya di cipta untuk kemudahan ibu bapa untuk semak keputusan exam anak2...hebat ah..hoye2...tahniah lh kepada Pegawai2 IT dan Programmer2 di bawah Ministry Of Education yg bjaya membangunkan sistem tersebut...nampak cm local je tp bkn mudah nk cipta nya tau..jom kita semak keputusan exam kakak..hehehe :B

Masuk kan IC ikut tahap dan tahun persekolahan..

Terus kuar maklumat c kakak, pilih keputusan ujian yg kita nk semak..

Kuar  lah keputusan nya...kakak !!! haih kena bagi brainwash dh bdk nh..

Ni kira combination semua keputusan nanti...

hebat kan sistem nh...sgt2 memudahkan ibu bapa dan maksu mcm aku nh utk cek keputusan knk2 rebina ku...wahai knk2 rebina..korg bsiap sedia lh ye...x perform well siap korg maksu piat2 telinga...hihihihi...

2 comments:

ummie fariemiee said...

wow terbayek ar ..akk baru excited nak semak tgk2 sek rendah darjah 3 keatas lak....haaa bebudak da tak leh nak sorok 2da...terbayek ar sistem nih...i like

sakurasepet said...

tulh kak..sy spy jgk knk2 rebina nya result exam..teruk klu siap sy smackdown sorg2..hihihi..kak meen kena tggu farid drjh tiga lh..sabar2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...